Lunasta lahjakorttisi

Lisäpalvelut

Henkilökohtainen tervehdys verkossa jonka vastaanottaja näkee kun hän lunastaa korttinsa
Discover

Lisäpalvelut

Henkilökohtainen tervehdys omalla logolla, oma nettisivu tai pakkaaminen ja postitus. Voimme esimerkiksi tehdä henkilökohtaisen tervehdyksen korttiin, niin sinun ei tarvitse kirjoittaa sitä käsin. Jos haluat tehdä lahjakortista vielä henkilökohtaisemman, voimme tehdä myös verkkosivulle henkilökohtaisen tervehdyksen jonka vastaanottaja näkee kun hän lunastaa korttinsa.
- Logo ja Tervehdys lahjakorttiin
- Pakkaaminen & Postitus
- Oma nettisivu
Painatuspalvelu

Hyödynnä painatuspalvelumme

Painatuspalvelu

Pakkaaminen ja postitus

Pakkaaminen ja postitus

Onko teillä paljon työntekijöitä, useita toimipisteitä tai vähän aikaa? Autamme kaikessa aina kuorituksesta frankeeraukseen ja lähettämiseen. Lähetä sähköpostia tai soita meille ja kerro osoitetiedot ja mahdolliset toiveet käsin kirjoitetuista tai painetuista tervehdyksistä, niin järjestämme kaiken ja huolehdimme siitä, että Connaisseur Card lähetetään oikeaan aikaan.

Hinta / osoite ilman postimaksua, joka on 2 €/kortti.
Lisätietoja saat jälleenmyyjältäsi.

Painatuspalvelu

Oma nettisivu

Yhdistä kortin tervehdys vastaavaan internetissä

Kun tilaat vähintään 100 Connaisseur Card-korttia, voit saada maksutta oman nettisivun henkilökohtaisella tervehdyksellä. Luomme sivun yhteistyössä kanssasi sinun, asiakkaan, kanssa. Tälle sivulle voit myös lisätä tuotteita, joista asiakkaasi tai työntekijäsi voivat valita. Alle 100 korttia veloitamme 65 € kertakustannuksena nettitervehdyksestä.

Jotta voisimme toteuttaa sivun, meidän tulee tietää, mikä tervehdys sivuille tulee, sekä saada logo sähköpostitse eps-, tiff- tai jpg-muodossa. Lisätietoja saat jälleenmyyjältäsi.